هدف از عقده‌گشایی‌ها ‌اصل نظام است

رسانه‌ملی در بحران اخیر عملکرد درخشانی داشت؛ چه در صبر و استقامت برابر حملات دشمن و چه در سعه‌صدر در مواجهه با مشکلات. در این راستا از برخی خانم‌ها و آقایان در رسانه‌ملی هم تقدیر شد که کار درستی بود اما درمجموع، رسانه در این بحران موفق ظاهر شد. اخلاص و خون پاک شهدا هم قطعا در این موفقیت و تقویت اعتبار رسانه‌ملی موثر بوده است.
کد خبر: ۱۵۱۰۴۳۵
نویسنده حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌مصطفی میرلوحی | استاد حوزه و دانشگاه
 
بنابراین سازمان باید از این فرصت استفاده کند و روحیه‌ سعه‌صدر در برابر مشکلات دشمن را به دیگر حوزه‌ها هم تعمیم دهد، البته به شکل حکیمانه. هیچ‌کس در هیچ جایگاهی از رسانه یا بیرون از آن، نباید احساس کند که مالک یا صاحب‌اختیار مطلق آن جایگاه است.روشن است که برخی افراد که دل‌شان برای ترامپ خبیث، آن قمارباز مشهور و عکس یادگاری با یک جنایتکار خونریز تپیده، چه بسا اکنون با همان احساس با نتانیاهو هم نرد دوستی ببازند. این افراد مشخصا در حال عقده‌گشایی‌اند و با اصل انقلاب، امام، نظام، ولایت‌فقیه و جمهوری اسلامی دشمن‌ هستند. شاید این روزها فرصت عقده‌گشایی پیدا کرده‌اند اما مردم تکلیف‌شان با آنها روشن است. البته باید دقت داشت که رسانه‌ها نیز نباید ضعف خود را پشت این عقده‌گشایی‌ها پنهان کنند و در قالب این امر، بخواهند مشکلات خودشان را نادیده گرفته یا تسویه‌حساب کنند. هر چند که نقدهایی هم وارد باشد، باید تلاش کرد انسجام ملی و یکصدایی در این راستا حفظ شود. البته باید دقت داشت که رسانه‌ملی دشمنانی هم دارد؛ همان‌طور که کل نظام، رهبری و حتی امام راحل داشتند و دارند. این موضوع جای شکی ندارد ولی نباید مسائل را با هم خلط کرد.
 درباره فضای مجازی هم واضح است که این فضا یکی از قتلگاه‌های اصلی است، همان‌طور که رهبر معظم انقلاب بارها آن را شبیخون فرهنگی برای نسل جوان نامیده‌اند. سال‌هاست که رهبری درباره جنگ روایت‌ها و اهمیت جهاد تبیین هشدار داده‌اند اما متأسفانه، دشمن این حرف‌ها را جدی گرفته و ما نه. اسرائیل با تأسیس واحد نظامی ۸۲۰۰ و منافقین با هزاران فرد آموزش‌دیده و چند هزار مزدور مجازی‌نویس، از ربات‌های انسان‌نما گرفته تا رسانه‌های پرزرق‌وبرق، در حال تولید محتوا و عملیات روانی هستند. برخی از این فعالیت‌ها باعث می‌شود مخاطبان یا حتی افرادی در درون رسانه با دیدن چند هزار پیام، تصور کنند همه مردم طرفدار فلان جریان‌اند، در حالی‌که درصد بالایی از اینها جعلی است، با هوش مصنوعی ساخته شده یا از سوی عوامل معاند تولید شده. ما باید فضای مجازی را جدی‌تر بگیریم. در این‌باره رهبر معظم انقلاب جمله‌ای گفتند که فصل‌الخطاب است. ایشان گفته‌اند: «اگر تکلیف رهبری بر دوش من نبود، تمام وقتم را در فضای مجازی صرف می‌کردم.»
 به ‌نظر این بنده کمترین، اولین قدم برای برون‌رفت از شرایط انفعالی این است که سازمان چابک شود. چابک‌سازی به معنای تصمیم‌گیری فوری، دقیق و هوشمندانه در شرایط پیچیده است. همچنین لازم است در هر حوزه‌ای، بهترین متخصص‌ها از نظر دانش، تعهد و مهارت به‌کار گرفته شوند؛ نه فقط آشناترین یا نزدیک‌ترین افراد. امیدوارم اینها فقط در حد حرف نماند و به عمل برسد. والسلام علیکم و رحمه‌الله و برکاته.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها